Macher Zrt.

Kapcsolat:

 8000 Székesfehérvár, Sóstó út 1.

 +36-20-200-1575

 +36-22-327-893

 aktbau@aktualbau.hu

 www.macher.hu

Bemutatkozás:

A Macher Zrt. jogelődje, a Macher Gépészeti és Elektronikai Kft. 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult, majd 2016-ban vált Zrt-vé. Jelenleg közel 100 főt foglalkoztatunk 2000 m2-es gyártócsarnokunkban. 2011-től működtetünk egy irodát Németországban a kereskedelmi tevékenységünk támogatása érdekében. 2017 során 3,3 millió eurós árbevételünk volt. 26 év szakmai tapasztalata és a tudás biztosítja a teljes körű szolgáltatást: kezdeti koncepció meghatározása, tervezés, fejlesztés, mintagyártás, késztermék gyártása.

Diverzifikált piacunk stabil működést, eredményes gazdálkodást tesz lehetővé. Export piacaink között szerepel Németország, Dánia, Finnország, Svájc, Franciaország, Spanyolország.

Megrendelőink számára innovatív, jövőbe mutató megoldásokat dolgozunk ki és valósítunk meg. Cégünk fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeink felhasználási területe az orvos diagnosztika, az ipari elektronika, a védelmi ipar és a speciális gépjárművek. Hosszú távú üzleti kapcsolatainkat beszállítói lánc kiépítésével és működtetésével erősítjük. A szakmai tudás és a folyamatos fejlesztések teszik lehetővé nagy hozzáadott értéket képviselő termékek komplex gyártását közvetlen végfelhasználók részére is.

Kompetenciáink között elektromechanikai fejlesztés gyártástechnológiák kidolgozása, kábelkötegek tervezése, fejlesztése, gyártása, egyedi gyártóeszközök készítése, saját gyártású ellenőrző berendezések, fröccsöntés, és fémgőzölés is szerepel. A legkorszerűbb, számítógépes vezérlésű, több művelet elvégzésére is alkalmas automata és félautomata berendezésekkel, ellenőrző műszerekkel dolgozunk.

Rendelkezünk ISO9001:2008, ISO14001:2015, AS 9100C/ISO9001:2008, valamint UL tanúsítványokkal.

Üzleti kiválóságunkért két alkalommal is „Nemzeti Minőségi Díj” elismerésben részesültünk és a legjobb európai vállalkozásokat díjazó “European Business Awards 2015/16” cégünket Magyar Nemzeti Bajnoknak minősítette az „Év vállalkozója” kategóriában. CSR tevékenységünk elismeréseként „Üzleti Etikai Díj”-ban részesültünk, valamint két alkalommal is elnyertük a „Legjobb Munkahely” díjat.

X