Loricatus Kft. – Digitális valóság a XXI. században

loricatus kft

Kapcsolat:

1037 Budapest, Pomázi út 11. / félemelet

 06-20-290-4722

info@loricatus.hu

 www.loricatus.hu

Bemutatkozás:

Fő tevékenységünk a biztonsági rendszer szolgáltatás, adatrögzítés és térinformatika. Cégünk folyamatosan újít és a piachoz alkalmazkodva fejleszti szolgáltatásait. Nem csupán tanácsokat adunk, hanem végre is hajtjuk a speciális tudást igénylő terveket. Rendszerintegrátorként segítséget nyújtunk adatrögzítési kapacitásunkkal, valamint együttműködünk a tudományos élet képviselőivel a térinformatika területén, mely társaságunk egyik vezető szegmense. Társaságunk vezető tevékenysége az ipari dróntechnológia, valamint fotógeometria segítségével felmérések végrehajtása és azok alapján „pontfelhők” létrehozása. Az így létrehozott nagy mennyiségű digitális adatot megbízóink igénye szerint értékeljük és elemezzük. A létrehozott pontfelhő alkalmas egzakt számítási folyamok kiindulási adatainak meghatározásához, valamint szoftveres, MI alapú vagy szakértői feldolgozást követően az igényelt adatok megadásához. A technológia alkalmas arra, hogy a feldolgozást követően a vizuális megjelenítés a legnagyobb részletességű modellek segítségével támogassa a megrendelő munkáját.

A modellek alapján az objektumok fizikailag is elkészíthetőek 3D nyomtatás segítségével.

Mire alkalmas szolgáltatásunk?

  • terület, felület, térfogat számítása
  • 2D/3D mérnökrajzok készítése
  • 3D megjelenítés és barangolás
  • változáskövetés
  • BIM modell (elő)készítése
  • szakipari felújítási munkák előkészítése

Termékeinkről: Több kormányzati és biztonsági szervezettel folytatott egyeztetés és közös munka után fejlesztettük ki a DJI Matrice 300 RTK modelljével kompatibilis Loricatus Delivery Box-ot. Eddig több száz Box került értékesítésre, több mint 60 országban, többek közt speciális egészségügyi és mentőszolgálatok használják, valamint rendészeti és honvédelmi egységek.

A Loricatus Monitoring System második generációs képrögzítő és feldolgozó termékünk. Az eszközt biztonsági feladatok végrehajtására alkottunk meg, légi megfigyelések koordinálására a legalkalmasabb. Többek között DJI MATRICE 210 és Matrice 300 drónokhoz alkalmas. A drónok által létrehozott képadatok (HDMI jelek) rögzíthetők és élőben továbbíthatók a helyszínen az általunk kifejlesztett egység segítségével.

Cégünk hamarosan megjelenő innovációja egy olyan webes platform bemutatása lesz, ahol a drónos vállalkozások láthatóvá válnak és lehetőség nyílik üzleti partnerkapcsolatok létesítésére a drónos szolgáltató iparban. Ez gyakorlatilag világszerte elérhető lesz és abban bízunk, hogy nem csupán hirdetési felületet tudunk ezzel biztosítani a drónos vállalkozók számára, hanem egy drónos közösség is létrejön. Ez a www.dronecakes.com oldalon lesz elérhető a 2022-es év elejétől

X