Limes Model Kft.

Kapcsolat:

1117 Budapest, Budafoki út 60. Beltex irodaház “A” épület fsz.

+36-70/339-0456

geza@limesmodel.hu

www.limesmodel.hu

A Limes Model Kft. 2008-ban alakult, kezdetben fő feladatként a különböző ingatlan-beruházásokhoz szükséges építészeti makettek készítését tűzte ki célul. Rácz Róbert és Csizmazia Géza 10 éves együttműködését követően az alapítók közül Csizmazia Géza építész, innovatív szemléletével, a folyamatos fejlődés elkötelezett híveként a cég motorját jelentve vezeti tovább a vállalkozást. Nemzetközi hírű építész irodában megszerzett tapasztalatai, a prémium minőség iránti igénye képezi a vállalkozás sikereinek alapját.

Megbízásainkat mára már nem kizárólag az építőipar adja, portfóliónkban az épületek mellett többek között jármű makettek, energetikai és számos más iparban használatos termékek is megtalálhatók. Munkánk során jellemzően egyedi, nagyrészt kézzel készült alkotások születnek, melyek előállításában nagy hangsúlyt kap a cégen belül végzett kutatási és fejlesztési tevékenység során keletkezett eredmények felhasználása. Munkatársaink magasan képzett és a területük iránt elkötelezett szakemberek, szerencsés együttállás, hogy a munkájuk a szenvedélyük is egyben. Mindezeknek köszönhetően a kezdeti 2 fős kis cégből a Limes Model mára piacvezetővé vált a makettezésben.

Új műhelyünk, ahol már közel 400 m2-en dolgozunk nap, mint nap, maradéktalanul képviseli értékeinket, méltó környezetet biztosít mind a munkatársak, mind az ügyfelek számára. Hiszünk a folyamatos fejlődésben és az új, innovatív technológiák alkalmazásában, gépparkunkat is ennek megfelelően bővítjük. Rendelkezünk professzionális lézervágó és -gravírozó géppekkel,  ipari CNC maróval és 3D nyomtatóparkkal egyaránt. Gépparkunk Limes Laser, Limes CNC és Limes Print név alatt külön szolgáltatásként is elérhető Ügyfeleink számára.

X