Gepida

Kapcsolat:

1164 Budapest, Ostorhegy u. 4.

 +36-1-400-6065

 office@gepida.hu

 www.gepida.hu

Bemutatkozás:

A Gepida kerékpár több, mint két évtizedes múltra tekint vissza. Berkes György alapító tulajdonos irányítása alatt a cég hatalmas fejlődésen ment keresztül negyedévszázados története során. A kezdetekben egyszemélyes vállalkozás egy 40 m2-es üzlethelyiség bérlésével indult 1993-ban, mára azonban már több, mint száz főt foglalkoztat a gyártás, a tervezés és a támogató funkciók területén.

A magyar kerékpáripar rendkívül szép eredményekkel büszkélkedhet, amihez jelentős értéket adott hozzá a Gepida kerékpárok gyártója is, az Olimpia Kerékpár Kft., hiszen kerékpárjaink itthon készülnek, magyar tervezők és fejlesztők keze munkája által. A modern elektromos kerékpárok tervezésével és építésével foglalkozó egyik első cégként mára már sikeres nemzetközi kerékpárgyártóként vagyunk jelen Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában.

A Gepida már-már Hungarikum is lehetne, bízunk benne, hogy egyre inkább azzá teszik a magyar kerékpárosok, hiszen számunkra a hazai közönségtől való elismerés jelenti a legnagyobb értéket. Kerékpárjaink megvásárlásával minden Gepida tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy munkahelyeket teremtsünk, közreműködjünk a magyar gazdaság fejlődésében, illetve közösen felelősséget vállaljunk hazánkért és a magyar társadalomért.

Nagy becsben tartjuk független tevékenységünket, amely lehetővé teszi, hogy csaknem 100 különböző modellt gyártsunk. Az e-kerékpároktól a speciális modellekig, egyedi és jellegzetes megjelenés, folyamatos termékfejlesztés, kreatív tervezés, letisztult dizájn, precíz összeszerelés, korszerű technológia és megfelelő ár-értékarány jellemzi termékeinket.

A munkafolyamataink eredményes megvalósulása nagyban köszönhető a gyártásban résztvevő dolgozók kerékpár és kerékpározás iránti szeretetének, amelyet igyekszünk „beleépíteni” bringáinkba. Az elmúlt 25 évben a cég hosszú utat tett meg, hiszen jelenleg már több, mint 100 főt foglalkoztat. Mindannyian különböző szakterülettel és készségekkel rendelkezünk, azonban az új utak iránti szenvedélyünk közös. A felfedezés ösztöne állandó mozgásban tart minket. A Gepida kerékpárok kalandra lettek tervezve, legyen szó városról vagy vidékről, útról vagy arról letérve.

X