Euroboard Kft.

Euroboard

Kapcsolat:

9700 Szombathely, Badacsony u. 13.

+36-94/889-218

info@euroboard.hu

 www.euroboard.hu

Bemutatkozás:

Az Euroboard Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozás.

Kezdetben szürkelemez és karton importtal foglalkoztunk, majd tevékenységi körünket 2003-tól bővítettük hullámkarton termékekkel.

Az EUROBOARD KFT. fő tevékenységei: Ipari csomagolóanyag gyártás és nagykereskedelem, valamint belföldi és külföldi árufuvarozás, raktározás. 

Az ipari csomagolóanyagok közül főként a hullámkarton termékek feldolgozása valamint komplex tengerentúli csomagolási rendszerek (raklapra rögzített hétrétegű kartonok, gyűrűk) gyártása és szürkelemez termékek forgalmazása tartozik a cég profiljához.

Felelős csomagolóanyag gyártóként törekszünk a termelési hulladék csökkentésére és partnereink részére olyan csomagolást ajánlani, amely maximálisan védi termékeit, de minimalizálja a környezeti terhelést.

Két csepregi telephelyünkről 6 darab MAN és 2 darab SCANIA teherautóval egyidőben 200 EUR paletta termék szállítását tudjuk megoldani, szükség esetén 24-48 órán belül.

Rövid határidővel vállaljuk kis szériás, egyedi termékek (dobozok, rekesztékek, raszterek) gyártását.

Jelenleg több, mint 60 fővel dolgozunk azon, hogy tisztelt megrendelőink a lehető legjobb minőségben és a legrövidebb határidő alatt kapják meg a szükséges termékeiket.

Fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő termékhez a megfelelő csomagolóanyag társuljon. Csak ez tudja garantálni a biztonságos célba érkezést, mert „az érték belül van”. 

X