ERTL Faipari Kft.

ERTL Faipari Kft.

Kapcsolat:

8060 Mór, Asztalos u. 16.

+36-22/563-789

project@erfa.hu

www.ertlbutor.hu

Örömmel mutatjuk be cégcsoportunkat, melynek története egészen 1990-ig nyúlik vissza, amikor Ertl Ferenc egyéni vállalkozóként elindította az asztalos tevékenységét. Azóta hosszú utat jártunk be, és büszkék vagyunk arra, amit elértünk.
1996-ban megalapítottuk az ER-FA 2000 Faipari Kft-t, mely a bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelemben, valamint az egyedi bútorgyártásban végezte a tevékenységet.
Az egyik fontos mérföldkő a cégcsoport életében 2001-ben következett be, amikor különvált a kereskedelem és a bútorgyártás. Ekkor megalakult az ERTL Faipari Kft., amely lehetővé tette az anyagbeszerzés és kereskedelmi feladatok optimális elvégzését, valamint a termelés hatékonyabb működtetését.
Gyártóüzemünk minden feltételt biztosít a mai kor követelményeinek megfelelő bútorok készítéséhez. Rugalmas kapacitásunk lehetővé teszi nagy projektek vállalását, és a szakmai hátterünk garantálja az egyedi termékek kiváló minőségét. Cégünk a minőségre helyezi a hangsúlyt, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre és a szakmai támogatásra. Ezért váltunk több nemzetközi hálózat megbízható beszállítójává.
Célunk, hogy partnereinket és ügyfeleinket elégedetten lássuk távozni, és hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki.

ELISMERÉSEINK:
Dun & Bradstreet AAA minősítés, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. – 2023
(Az ERTL-t még nem utalták el, így nem tudom, hogy tripla A vagy dupla A vagy szimpla A… )
Dun & Bradstreet AAA minősítés – 2022 – ER-FA 2000 Faipari Kft.
TOP 100 bútorgyártó cég 26. hely – 2021 ERTL Faipari Kft.
2019-ben BÉT 50 – Akikre büszkék lehetünk – 50 hazai vállalat sikertörténete

X