Eastflow Technology Kft.

Kapcsolat:

1132 Budapest, Visegrádi u. 60.

 +36-20-599-9905

 +36-1-952-2446

 iroda@eastflow.hu

 www.eastflow.hu

Az Eastflow Technology Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Csapatunk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti folyamatmenedzsment (workflow) projektek megvalósításában a legkülönbözőbb területeken (közigazgatás, telekommunikáció, pénzügy, ipar, energetika), de termékeink és szolgáltatásaink iparágtól függetlenül is alkalmazhatóak.

Kiemelt termékünk a WorkflowGen mely egy web-alapú, üzleti folyamatokat támogató, az SAP-hoz és más ERP rendszerekhez kiválóan illeszthető, rugalmasan testre szabható keretrendszer. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a WorkflowGen alapú megoldások fejlesztésében, implementálásban, más rendszerekhez történő illesztésében. Kollégáink több évtizedes tapasztalattal és magas színvonalú szakmai tudással rendelkeznek ügyféligények megértésében és felmérésében, valamint azok megvalósításában a fejlesztés és implementáció során. Ennek köszönhetően hatékonyan visszük végig egy munkafolyamat kezelő rendszer kialakításának folyamatát a felméréstől a bevezetésen át a munkatársak oktatásáig és a rendszerhasználat támogatásáig.

Küldetésünknek tartjuk, hogy ügyfeleink IT környezetéhez és funkcionális elvárásaihoz illeszkedő, a vállalati működést hatékonyan támogató egyedi informatikai megoldásokat szállítsunk.

Rendszerünk segítségével optimalizálhatók a vállalati folyamatok, így növelhető a cég működésének hatékonysága és jelentős mértékben csökkenthetők a szolgáltatások és termékek előállításának átfutási ideje. A workflow támogatásnak köszönhetően a cégen belül átláthatóan szabályozhatóvá válnak a különféle munkafolyamatok és optimálisabban eloszthatók a dolgozói erőforrások, mellyel időt és pénzt takaríthat meg az ügyfelünk.

A WorkflowGen bevezetésével azonnali eredmény érhető el a beszerzés, üzletmenet szervezés, a gyártási adminisztráció, a minőségbiztosítási eljárásrendek, a számlák iktatása, jegyzőkönyvek elektronikus előállítása és jóváhagyása, a hatósági megkeresések automatizált kezelése terén. Ezenfelül a rendszer segít egy egyedi igényeken alapuló vezetői információs, statisztika és riportkészítő rendszer kialakításában is.

A WorkflowGen biztosítja:

  • a szabályozott üzleti folyamatokat
  • az átlátható szervezeti működést
  • a vezetői információs rendszert
  • a nyomon követhetőséget, ellenőrizhetőséget
  • a fejlett biztonsági és jogosultsági rendszert
  • a kevesebb adminisztrációt
  • a gyorsabb, pontosabb és mérhető munkavégzést
  • az ügyfél által igényelt és önállóan paraméterezhető egyedi riportokat

a Digital Dashboard-ot

X