Credit Management Group

Kapcsolat:

1118 Budapest, Rétköz u. 5. V. em.

 +36-1-788-7436

 www.creditmanagementkft.hu

Bemutatkozás:

A credit management jelentőségét és a hosszútávon eredményes vállalati működésben betöltött egyre növekvő szerepét felismerve 2005-ben kezdtük meg tevékenységünket Credit Management System Kft néven. A kezdeti évek szorgos munkájának eredményeként 2007 végére jelentős változás állt be életünkben: közös cégcsoport létrehozásáról döntöttünk a főként hitelbiztosítási területre specializálódott Credit Risk Solution-nal. Ennek eredményeként jött létre a Credit Management Group, immár teljes körű követelésmenedzsment és pénzügyi szolgáltatást kínálva Ügyfeleinknek. Társaságunk új többségi tulajdonosa korábban a hazai hitelbiztosítási terület egyik „úttörőjeként” részt vett Magyarország vezető hitelbiztosítójának felépítésében és irányításában. A hitelbiztosító igazgatósági tagjaként szerzett tapasztalatokra alapozva számos meghatározó hazai és nemzetközi vállalat számára dolgoztunk ki megoldásokat, eleinte elsősorban a hitelbiztosítás területére koncentrálva.

Cégünk évek óta figyelemmel kíséri a nemzetközi pénzügyi piacok követelésmenedzsment megoldásait, a szakmai és technológiai újdonságokat. Stratégiai célunk a legmagasabb színvonalú megoldások elérhetővé tétele a hazai vállalatok, azaz Ügyfeleink részére, ezért folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat a vállalati kockázatkezelés, credit management témaköréhez kapcsolódva.

Célkitűzésünknek megfelelően 2009-ben fontos mérföldkőhöz érkeztünk, amikor hosszú előkészítés után, exkluzív együttműködést alakítottunk ki a közel két évtizedes múlttal rendelkező, müncheni székhelyű GUARDEAN vállalattal, mely az egyik legjelentősebb nemzetközi szereplő a professzionális követelésmenedzsment szoftvermegoldások területén. Az együttműködésnek köszönhetően ma már a hazai vállalatok számára is elérhető GUARDEAN DebiTEX™ integrált követelésmenedzsment rendszer.

X