Credit Management Group

Kapcsolat:

1118 Budapest, Rétköz u. 5. V. em.

+36-1-248-0067

www.creditmanagement.hu

Bemutatkozás:

A Credit Management Group (CMG) 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a vállalati (B2B) szegmens részére professzionális pénzügyi és credit management szolgáltatásokat nyújtson. 

Hiszünk abban, hogy a tudatos banki és credit management stratégia eszközként alkalmazható és tényleges versenyelőnyt jelent a vállalati működés során. 

Munkánk során számos új megoldást és szolgáltatást dolgoztunk ki, de emellett folyamatosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi piacon elérhető újításokat, a szakmai és technológiai újdonságokat is. Stratégiai célunk a legmagasabb színvonalú credit management megoldások elérhetővé tétele, valamint közép és nagyvállalatok számára hitelezési stratégia kialakítása és menedzselése. 

2017-ben készült el saját fejlesztésű credit management szoftverünk a credit4sales, mellyel kiléptünk a nemzetközi piacokra, megalapítottunk leányvállalatunkat Kölnben. 

Jelenlegi csapatunk 20 fős, munkatársaink sokéves banki és hitelbiztosítói tapasztalattal a hátuk mögött évek óta dolgoznak a finanszírozás és credit management területén.

Főbb tevékenységeink:

  • banki/hitelezési stratégiák kidolgozása (hitelmenedzsment)
  • hitelbiztosítási ügyletek kialakítása
  • követelésmenedzsment és scoring rendszerek kialakítása 
  • online credit management platform üzemeltetése (www.credit4sales.com)
  • vevő-, versenytárs- és ágazatelemzések

 

X