Bio-Fungi Kft.

Kapcsolat:

2364 Ócsa, Hrsz:0175/9

 +36-30-756-8460

 +36-22-516-416

 info@biofungi.hu

 www.biofungi.hu

Bemutatkozás:

A Bio-Fungi Kft. 1992-es megalapítása óta törekszünk a legmodernebb technológiák és minőségbiztosítási eljárások alkalmazására üzemeinkben és gombaházainkban egyaránt, hiszen csak így garantálhatjuk partnereinknek a folyamatosan kiegyensúlyozott minőségű komposztot, alapanyagot, valamint a kifogástalan gombatermékeket.

A megbízhatóság és pontosság iránti elkötelezettségünk változtatta a Bio-Fungi Kft.-t családi vállalkozásból Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari cégévé.

Számítógép-vezérelt, felszíni gombafarmjaink, a komposztot világgyártók oltóanyagával előállító, zárt hőkezelőink, valamint az ellenőrzést végző kémiai-analitikai laboratóriumunk garantálja partnereink elégedettségét a világ 10 országában.

Áporkai üzemünkben világszínvonalú hőkezelőinkben hetente közel 2500 tonna gombakomposztot és gomba alapanyagot állítunk elő, míg ócsai telephelyünkön 24 csiperkegomba termesztő házunk és 12 laskagomba termesztő sátrunk hetente mintegy 90 tonna friss gombával látja el a hazai és szomszédos országok üzletláncait.

Tevékenységünkben kiemelt szerepet kap a gasztronómia és a gombafogyasztás növelése (www.gombarecept.hu), valamint az egészségtudatosság, az egészséges életmód népszerűsítése. A 2012-ben indított GoPink! mellrák ellenes kampányunk a megfelelő szűrővizsgálatok fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A kampány keretében októberenként rózsaszín tálcákban szállítjuk gombatermékeinket partnereinknek és a különleges csomagolású termékek eladásából származó bevétel egy részével támogatjuk a mellrák elleni küzdelmet.

X