ALTEO Nyrt.

Kapcsolat:

1131 Budapest, Babér utca 1-5.

 +36-1-236-8050

 +36-1-236-8051

info@alteo.hu

 www.alteo.hu

Bemutatkozás:

Az ALTEO kapcsán ma már szinte mindenki tudja: Energiában gondolkodunk! A 2008 márciusában alapított ALTEO Csoport a magyar energetikai szektor egyik vezető, testreszabott energetikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozása: energiatermelő tevékenységünk alapját a megújuló erőforrásokat, illetve a magas hatásfokú hagyományos energiaforrásokat használó erőművek biztosítják, foglalkozunk energia kis- és nagykereskedelemmel, illetve iparvállalatok számára nyújtunk energetikai szolgáltatásokat, különös tekintettel az energetikai rendszerek telepítésére, üzemeltetésére és karbantartására.

A vállalatcsoport kiemelt feladatának tekinti a megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy ezt csak fenntartható módon, a partnereink és a magyar energiaszektor mindenkori igényeit és állapotát figyelembe véve szabad csak tennünk. Hiszünk a megújuló energiában, de nem csak abban hiszünk. Működésünk alapvetése a fenntarthatóság, azaz a környezeti, társadalmi és gazdasági szempontok hangsúlyos figyelembe vétele – hiszen csak így biztosíthatjuk a vállalat stabilitását, szolgálhatjuk ki maradéktalanul partnereinket és támogathatjuk Magyarország klíma- és környezetvédelmi törekvéseit.

Az ALTEO működésének és vállalati partnereinknek nyújtott szolgáltatásink alapvetése, hogy nem sablonokban gondolkozunk. Minden partnerünk számára egyéni, az adott vállalatra szabott megoldásokat kínálunk, legyen szó energetikai rendszereik megtervezéséről és kivitelezéséről, energiabeszerzésük megszervezéséről.

Tőzsdei vállalatként lételemünk az átlátható és transzparens működés. A vállalat papírjai 2010 óta vannak jelen a Budapesti Értéktőzsdén, 2016-ban sikeres nyílt részvénykibocsátási programot hajtottunk végre, amelynek révén a kisbefektetők is lehetőséget kaptak az ALTEO részvényeinek megvásárlására. A sikeres tőkebevonás megteremtette a további növekedés alapjait, jelenleg is több projekten, befektetési lehetőségen dolgoznak szakembereink.

X