Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.

Kapcsolat:

8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

 +36-1-225-7531

 +36-22-516-416

 info@alpha-vet.hu

 www.alpha-vet.hu

Bemutatkozás:

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989-ben alapított magyar tulajdonú családi vállalkozás.  Állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel, felszerelés kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Kizárólagos hazai forgalmazója több nemzetközi gyógyszer- és állateledel gyártónak. Generikus állatgyógyszereinkkel takarmány, valamint növényi tápanyag kiegészítő termékeinkkel, komplex levéltrágyánkkal az európai piacok mellett a volt FÁK államokban, közel-keleti és az észak-afrikai országokban is jelen vagyunk.

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. és az ALPHA HOLDINGHOZ tartozó további tagvállalatok 2013-as árbevétele elérte a 16 milliárd forintot.

ELISMERÉSEINK:
A hazai állateledel kiskereskedelem piacán franchise rendszerben működő magyar állateledel és felszerelés bolthálózatunk, az ALPHAZOO, mely országszerte 35 áruházzal rendelkezik 2012-ben elnyerte a legdinamikusabban fejlődő franchise-nak járó díjat. 2011-ben és 2012-ben az Alpha-Vet Kft., egymást követő két évben is megkapta a legstabilabb pénzügyi háttérrel rendelkező vállalatoknak járó kiválósági díjat, a Soliditet „AAA” tanúsítványát.

A HVG 2010-ben közzé tett felmérései alapján az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. a legeredményesebb TOP 100 adózó magyarországi szolgáltató közül a 98. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. és az ALPHA HOLDINGHOZ tartozó további 16 tagvállalat adóteljesítménye 2013-ban 1,5 MRD forint. A HOLDING minden tagvállalata köztartozás mentes.

INNOVÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÜNK:
Folyamatos fejlesztéseink és beruházásaink eredményeként az Alpha-Vet gyártó kapacitása egy új high tech állatgyógyszer gyártó üzemmel bővült.  A GMP tanúsítvánnyal rendelkező üzem 2 hónap alatt képes legyártani Magyarország teljes gazdasági haszonállatoknak való gyógypremix szükségletét. A már lezajlott és a még futó termékfejlesztési beruházások összértéke el fogja érni a 3 milliárd forintot.

X