Abonett

Kapcsolat:

2740 Abony, Füzesér Dűlő 16

+36-53/560-020

info@abonett.hu

www.abonett.hu

Cégünk 1949-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Termékeink közül a legismertebb az Abonett extrudált kenyércsalád, amely 1986 óta van jelen a magyar élelmiszerüzletek polcain és piacvezető pozíciót vívott ki magának.
Szemléletünk alappillére, hogy a termékfejlesztést a táplálkozástudomány eredményeihez és a Vásárlók igényeihez igazítjuk, így mindig az egészséges élelmiszerek előállításáért dolgozunk. Az Abonett szeletekben a gabonát a maga élő természetességében kívánjuk megőrizni, ezért genetikailag módosított gabona nem kerülhet élelmiszereinkbe és tartózkodunk a mesterséges adalékanyagok alkalmazásától is. Igy szeleteink 100%-osan természetes alapanyagokból készülnek.
Termékeinket korszerű gyártástechnológia és fejlett minőségbiztosító rendszerek (HACCP, IFS) alkalmazása mellett fejlesztjük és állítjuk elő.
Az Abonett „mindig kéznél van”, legyen szó egy egészséges reggeliről, egy gyors uzsonnáról esetleg egy könnyű vacsoráról. Bármikor megalapozza, vagy éppen kiegészíti étkezéseinket, hogy a gabonából nyert értékes tápanyagok a nap bármely szakaszában gyorsan elérhetőek legyenek.
Az Abonett extrudált kenyerek mellett fejlesztettük ki a Sandwich termékcsaládot és a négyszeletes kiszerelést, hogy bármikor, bárhol, akár útközben, munkahelyen könnyen fogyasztható legyen.

X