Frissebb, trendibb és letisztultabb megjelenést választott a nyolc éve alapított Magyarok a Piacon Klub. A megújult arculat illeszkedik a Klub fő célkitűzéséhez, mely „a domináns magyar vállalkozói középréteg összetartozásának megerősítése”.

Az új a logó ikonjában megjelenő figurák a tagok és a klub vezetőségének összefogását, sokszínűségét szimbolizálják, egy olyan közösséget, amiben a szoros együttműködésnek és őszinte kapcsolatoknak köszönhetően érték tartozni. A színválasztás tükrözi a klub rendezvényeinek változatosságát, a visszafogott szürke szín a hivatalos programokat, míg a vidámabb sárga a kötetlen összejöveteleket szimbolizálja.

A frissítés már a klub weboldalán is megjelenik, ahol az esztétikai ráncfelvarrás mellett a felhasználók kényelmét szolgáló tartalmi és technikai változások is történtek.

Látogatóink ma már könnyedén böngészhetik honlapunk tartalmát mobiltelefonjukon keresztül is, s a tagjainknak szervezett rendezvényeink részletei a főoldalról egy kattintással elérhetőek. Főoldalunkon a képválasztással is programjaink változatosságát igyekszünk bemutatni, s az optimalizált megjelenésnek köszönhetően a legfontosabb információk egyszerre, jól láthatóan szerepelnek. Tagjaink kérései alapján új funkcióval is bővült az oldal: a klubtársaikat egyszerűen megtalálhatják Magyarország térképén, akár cégnévre, akár saját régiójukra szűrve.

Az új érdeklődők csatlakozásra való buzdítását a fentieken túl egy rövid, előnyöket bemutató menüpont, valamint a kényelmes online űrlap – mely a főoldalról szintén egy kattintással elérhető – szolgálja.

Az arculatváltás az egyesület minden megjelenését érinti, az egyéb kommunikációs elemek új arculatnak megfelelő kidolgozása folyamatosan zajlik.

 

www.mapiklub.hu

X