Hatékonyságnövelés, versenyképesség- és oktatásfejlesztés, bizonytalan gazdasági kilátások. Ismerős fogalmak az elmúlt hetek szalagcímei közül egy olyan kihívás kereszttüzében, amikor ma kellene megteremteni a tegnap árbevételéből a holnap lehetőségeit. Ilyen helyzetben különösen felértékelődik az információ, az ötlet, a leleményesség és nem utolsó sorban a kapcsolati tőke, melyhez a 2018. első félévét értékelő kérdőív válaszai alapján a Magyarok a Piacon Klub tevékenysége is jótékonyan járul hozzá. A visszajelzések alapján a rohanó technológiai fejlesztések korában is helye van egy jó társaságnak, ahol hasonló szerepkörben lévő értékes emberek érdekes és hasznos témák mentén cserélhetnek kötetlen formában tapasztalatot. 

A Klub első féléves tevékenységét egy ötös skálán összességében 4,6-re értékelték a válaszadók.

A következő időszak érdeklődésre számot tartó témái között több terület is szerepel. A javaslatok mérlegelését és beépíthetőségét követően hamarosan jelentkezünk az év második felére tervezett programjainkkal. Addig is köszönjük a nyitottságot és a pozitív hozzáállást, amely a program tematikája mellett a társaságfókuszú megközelítésre koncentrál. 


A klubprogramok rendjét és időzítését illetően nem igazán tapasztalható elmozdulás. A többség továbbra is a havonta egy alkalommal, csütörtök délutáni időzítéssel tartja célszerűnek a klubtalálkozók megrendezését, a témához igazodva akár budapesti, akár vidéki helyszínnel. A közösség értékét támasztja alá, hogy a válaszadók zöme a rendezvény jellegének megfelelően szívesen rászánja az időt akár egy kiscsoportos, akár egy nagyobb létszámú eseményre.

A visszajelzések alapján kidomborodik, miszerint az aktív és minőségi közösség a fontos, melynek ideális taglétszáma a kezelhetőség határain belül kell, hogy maradjon.

X