Mikulás ünnepén emelte poharát koccintásra a 2017-es év érdemeire a Magyarok a Piacon Klub társasága. Az elfoglalt évzáró napok és az ünnepi forgalom sem akadályozta meg a tagságot, hogy szép számban gyűljön össze és értékelje az elmúlt esztendő eredményeit.

Essősy Zsombor elnök úr köszöntőjében méltatta az év történéseit és köszönetet mondott az Axiál Kft., a Simon Műanyagfeldolgozó, a Bodri Pincészet, az iData Kft. és a Kiss Cégcsoport tulajdonosainak, hogy otthont adtak egy-egy klubtalálkozónak, a Hollóházi Porcelángyárnak a klubos szimbólumokért, valamint a Kelet-Trans 2000 Kft-nek, a Meditop Kft-nek, a HOLD Alapkezelőnek (korábbi Concorde Alapkezelő Zrt.) és különösen az Eximbank Zrt-nek, hogy támogatásuk által további színvonalas eseményeket tudott megszervezni a Klub.

Az est folyamán elhangzott, hogy a Klub vezetősége egy új együttműködés részleteit finomítja, amely útján további versenyképesség-növelő lehetőségekre derül fény 2018-ban.

A tavalyi évzáró hagyományát követve idén is a kultúráé volt a főszerep, azonban ezúttal egy zenés színházi produkcióra esett a választás. Hernádi Judit művésznő önéletrajzi ihletésű előadásával nevettette, gondolkodtatta és kápráztatta el a közönséget.
Nagyszerű hangulatban, értékes tanulságokat levonva búcsúztatta tehát az évet a sikeres, magyar vállalkozókból álló közösség.

Az évzáróról készült kisfilmért figyelje honlapunkat!

 

X