Euronics Műszaki Áruházlánc | Vöröskő Kft.

Kapcsolat:

8200 Veszprém,  Pápai út 36.

www.euronics.hu

Bemutatkozás:

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft-t 1989-ben alapította Fazekas Zsolt Balatonfüreden, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása.

2001-ben csatlakoztunk az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt mi használjuk kizárólagosan a márkanevet Magyarországon. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt.

Az Euronics Magyarország célja, hogy a legnagyobb magyar tulajdonú műszaki áruházként a hazai vásárlók igényeit a legjobban ismerje és számukra a legtestreszabottabb vásárlói élményt nyújtsa, a legmegfelelőbb választékkal, versenyképes árakkal, széleskörű pénzügyi és logisztikai szolgáltatásokkal, a webáruházunk és üzleteink közötti rugalmas átjárhatósággal.

Küldetésünk, hogy elégedett, visszatérő vásárlókat teremtsünk, akik a legmegbízhatóbb partnerként tekintenek ránk a vásárlási folyamat teljes egészében.

Jelenleg 69 üzlettel működünk és mintegy 1200 munkatársunk van.

Modern nagy teljesítményű gépparkunknak, illetve kiemelkedő, sok éves tapasztalattal rendelkező szakember állományunknak köszönhetően meg tudunk felelni a modern kor szerszámtervezési és gyártási elvárásainak.

Célunk, a megvásárolt gépparkkal és kiváló szakembergárdával a korábbi tevékenységek folytatása, egy sokkal magasabb és ügyfélközpontúbb színvonalon. Az egyedi alkatrészek és egyedi szerszámok készítése mellett, tömeggyártással is foglalkozunk majd mind a fémmegmunkálás, mind a műanyag fröccsöntés területén.

X