V-Trade Kiállítások Kft.

Kapcsolat:

4032 Debrecen, Füredi út 76.

 +36-52-436-011

 www.vtrade.hu

Bemutatkozás:

A rendszerváltás és az azt követő évek nagy változást eredményeztek a Debrecenben élő Vaszkó család életében. Sorsfordító volt, amikor a Hungexpo kapcsolattartót keresett Kelet–Magyarországra. Vaszkó László a cég képviseletében kezdte el szervezni 1992-ben a Farmer–Expót.  Az élet úgy hozta, hogy lehetőség nyílt a folytatásra, de már V-Trade Bt-ként, amely cég 1992-ben alakult. Azóta az évről-évre megtartott kiállítás fogalommá, erős márkává vált és 1999 óta V-Trade Kiállítások Kft. néven és Vaszkóné Kerek Mária ügyvezető igazgató vezetésével évente több kiállítást és számos konferenciát szerveznek Debrecenben.

A vállalkozás céltudatosan arra törekszik, hogy az agrár-ipari, az energetikai, valamint az építési ágazatcsoport részeseinek és partnereinek minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőséget biztosítson a kapcsolatteremtésre, a kapcsolat elmélyítésére és a megmérettetésre.

Az évről-évre – mind a terület nagyságát, mind a résztvevők számát tekintve – dinamikusan fejlődő kiállítások szakmaiságát erősítendő, a kísérő rendezvényeket a különböző felsőoktatási intézményekkel és szakmai szervezetekkel karöltve a V-Trade Kiállítások Kft. úgy állítja össze, hogy módot adjon a korszerű, fontos ismeretek elsajátítására, a legújabb kutatási eredmények, vagy egyéb, a gyakorlatban közvetlenül hasznosítható tapasztalatok megismerésére.

Tudjuk, hogy az ügyfelet nem csak megtartani, de megszerezni is nehéz. Ezért olyan munkára törekszünk, mellyel hozzájárulhatunk partnereink sikereihez, hírnevének és ezzel természetesen a magunk hírnevének erősítéséhez is. Az eredményes munkánk egyik záloga, hogy több mint két évtizedes munkatapasztalat és kapcsolatrendszer, számos sikeresen lebonyolított rendezvény áll mögöttünk.

Tevékenységünket a Hajdú–Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Észak–alföldi régió legjelentősebb vásárszervező cég címmel ismerte el 2007-ben.

Az elmúlt évtizedben a családi vállalkozás dinamikusan fejlődött és fontossá vált a megszerzett szellemi tulajdon átadása az időközben felnövő generáció számára. Vaszkó Gábor az idősebb fiú, közgazdász, a kiállítás-szervezésben és a stratégiai tervezésben vett részt hosszú éveken át, jelenleg egy másik, szintén családi vállalkozás ügyvezető igazgatója. Vaszkó Péter pedig élelmiszeripari mérnökként az agrárkereskedelmi területet erősíti cégvezetőként. Az utánpótlás pedig adott, hiszen a családban jelenleg négy unoka van.

X