Steel Riders Kft.

Kapcsolat:

3351 Verpelét, Kossuth utca 64.

 +36-36-494-183

 +36-36-359-494

 www.steelriderskft.hu

Bemutatkozás:

Társaságunk közel 20 éve van jelen a magyar, és a nemzetközi piacon. Dinamikusan fejlődő céggé alakulva, több ismert és nagyvállalattal alakítottunk ki partneri kapcsolatot.

Kezdetben csak egyedi munkadarabok készítése zajlott, hagyományos gépekkel. Akkori fő megrendeloink a Leoni Hungária Kft.,  valamint a Philip Morris Magyarország Kft. volt, ahová tartalék alkatrészeket gyártottunk a termelő berendezéseikhez és motorkerékpár alkatrészeket gyártottunk egyedi igény szerint. Akkoriban 3 fős létszámmal dolgozott a vállalkozás.

Az utóbbi évek fejlesztései az NC technológia bevezetését célozták meg, és ezzel együtt a sorozatgyártást. Ezzel a megrendelőink köre is kibovült, számos nagyobb cégnek kezdtünk el alkatrészeket gyártani. ( Bosch Rexroth Kft., Sanatmetal Kft., Halley Kft., SBS Kft. )

A géppark növelésével és fejlesztésével együtt járt egy új üzemcsarnok építése is, valamint új alkalmazottak felvétele, a létszám 30 főre növekedett. A telephely továbbra is Verpeléten maradt, de már egy korszerű 600 m2-es üzemben dolgozunk, és egy további 1500 m2-es csarnoképület áll rendelkezésünkre.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségbiztosításra, bevezettük az ISO 9001:2009 és ISO 14001:2005 minőségirányítási rendszert, mind az egyre növekvő hazai követelmények, mind pedig a nemzetközi piacon való versenyképes helytállás miatt.

X