POLI-FARBE Kft.

Kapcsolat:

6235 Bócsa, III. kerület 2.

 +36-78-453-130

 +36-78-889-107

 polifarbe@polifarbe.hu

 www.polifarbe.hu

Bemutatkozás:

A Poli-Farbe Vegyipari Kft. hazánk egyik meghatározó festékgyára. Bács-Kiskun megye szívében, Bócsán tevékenykedik, ahol közel 250 embernek ad munkát, és évente több mint 42.600 tonna terméket állít elő a hazai, illetve a román, szlovák és szerb piacra. A cég 100% hazai tulajdonban van, családi vállalkozásból nőtte ki magát a kis- és középvállalkozói szektor meghatározó szereplőjévé. A Poli-Farbe Kft. tavalyi árbevétele elérte az 1,2 milliárd forintot.

Fennállása óta számos minőségi és innovációs díjjal ismerték el tevékenységét. Stratégiai partnereikkel, illetve fejlesztő csapatukkal folyamatosan fejlesztik termékeiket. Olyan megoldásokat köszönhetünk nekik, mint a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték, a Boróka-lazúrcsalád, a Cellkolor-zománcok, illetve a Policolor hőszigetelő rendszer. 2016-os, legújabb fejlesztésük a Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték, amely speciális kötőanyagának köszönhetően képes megkötni a levegőből a formaldehid molekulákat, ezáltal egészségesebbé tenni a beltéri levegő minőségét.

A vállalatnak fejlődése során számos kihívással kellett megküzdenie az elmúlt évtizedekben, azonban a magyar tudás, illetve a rugalmas és egyben racionális, emberközpontú gondolkodás segítségével dinamikus fejlődési pályára tudott állni. Ma már az ország egyik legmodernebb gyártástechnológiájú üzeme szállítja a minőségi termékeket partnerei, vásárlói számára. A Poli-Farbe Kft. működésében mindig is meghatározó volt a társadalmi felelősségvállalás: jótékonysági programjainak köszönhetően az elmúlt években több száz rászoruló intézmény, illetve család jutott minőségi magyar falfestékekhez.

X