PANNONAGRI Műszaki Tervező és Kereskedelmi Kft.

Kapcsolat:

2890 Tata, Toldi M. utca 15/A

 +36-34-487-111

 +36-34-487-222

 pannonagri@t-online.hu

 www.pannonagri.hu

Bemutatkozás:

Társaságunk 1995-ben alakult vezető szakemberekből, akik korábban több évtizedes tapasztalatot szereztek a hazai Bábolna B1-15 típusú szárítók gyártásában, felépítésében és üzemeltetésében. Az akkori tulajdonos nem fejlesztette a Bábolna típusú szárítókat, ezért a Pannonagri Kft. alapító szakemberei célul tűzték ki, hogy felkutatják a világon fellelhető legkorszerűbb gabonaszárítási, tisztítási- és tárolási technológiákat és ezeket adaptálják a magyarországi termelési viszonyokhoz.

2008-es évvel bezárólag a társaság több mint 120 korszerű, nagyteljesítményű gabonaszárító telepet hozott létre Magyarországon és Szlovákiában, amelyek a vevők nagy megelégedésére üzemelnek.

Gabonaszárító telepeink vezérgépe az alumínium ötvözet lemezekből gyártott   STELA gabonaszárító, amely a technika jelenlegi állása szerint a legmagasabb szinten automatizált szárítóberendezés.

Nedvességszabályzó automatikája a hullámterjedés sebességmérésének elvén képes a mag valós nedvességtartalmának mérésére, a szárított termény egyenletes nedvességtartalmának beállítására. Energiatakarékos, magkímélő

Az LAW típusú, francia gyártmányú gabonaszárító-család gépeit, 2002 óta importáljuk és építjük be szárítótelepeinkbe. Az LAW horganyzott lemezből gyártott, alacsonyabb árkategóriát képviselő berendezés, megbízhatóságban, üzembiztonságban azonban nincs hátrányban az egyéb típusokkal szemben.

A szárítóüzem telepítésének helyszíni körülményeit és a beruházási keretösszeg nagyságát figyelembe véve okszerűen szoktunk javaslatot tenni STELA vagy LAW típusú használatára.

X