Kays Kft.

Kays logo

Kapcsolat:

9200 Mosonmagyaróvár, Tűzliliom u. 39.

+36-96/517-285

+36-96/517-286

info@kays.hu

www.kays.hu

A cég 2004 óta működik, fő profilja a műszaki műanyag granulátumok és mesterkeverékek gyártása fröccsöntő üzemek részére. A cég 36 munkatársnak ad biztos megélhetést.

Öt modern, német gyártmányú extruderen történik a granulátumok gyártása korszerű technológiával, biztos labor és minőségellenőrzési háttérrel. A standard termékek mellett különleges igényeket is ki tudunk elégíteni rugalmasan. A műszaki műanyagok területén a fő polimerek a PA 6, PA 6.6, PC, PBT, ABS és ezek kombinációja, ezeket erősítjük aztán töltőanyagokkal és additivekkel a vevői és a felhasználási igényeknek megfelelően.

Fontos számunkra a fenntarthatóság és az erőforrások hatékony felhasználása, ezért vállaljuk zéró olaj felhasználásával a műszaki műanyagok visszaforgatását, tartva a stabil, jó minőséget és biztosítva az állandó reprodukálhatóságot. Így magas színvonalon teremtünk új értéket akár az anyagok újrahasznosításával.

Hosszú éves és új partnereink vannak a német, olasz, szlovén, cseh, szlovák és persze a magyar piacon. Granulátumainkkal kiszolgáljuk többek között az autóipart, elektroipart, bútoripart, készítenek anyagainkból orvostechnikai eszközöket, elektromos készülékekhez alkatrészeket és számos más területen vannak jelen anyagaink.

X