JULIUS-K9® – a kapcsolat kutyád és közted

Kapcsolat:

2310 Szigetszentmiklós,
Ipar utca 10-12.

 +36-24-515-560

 +36-24-515-561

info@julius-k9.hu

 www.julius-k9.com

Bemutatkozás:

A JULIUS-K9® kutyahám a felelős állattartás egyik szimbóluma, hiszen a kutyát az ember mellé helyezi, tökéletes harmóniára törekedve ember és állat között úgy, ahogyan ez társállathoz méltó. A márka nem csupán a gondos kutyatartás mellett áll ki, hanem részt vállal állatvédelmi és humanitárius projektekben, kutyás sportrendezvényeket támogat és folyamatosan segíti a kutyás rendőri alakulatok, illetve a speciális mentők munkáját is.

A termék, amit előállít, ízig-vérig magyar. Méltán nyerte el 2015-ben a Magyar Termék Nagydíjat, és a címet azóta is folyamatosan birtokolhatja. A magyar cég magyar emberek szakértelmére épít, jelenleg 9 hazai telephelyen.

A JULIUS-K9® elsődlegesen a csúcsminőséget célozza meg. A közeljövőben tervezett fejlesztéseivel a magyar innováció egyik éllovasa lehet. Havonta akár több szabadalmat lead, és igyekszik kiterjeszteni a védelmet több kontinensre is.

A K9-Sport Kft., mint a JULIUS-K9® márkatermékek gyártója, 2009-ben alakult. Azóta nemcsak Európa, hanem a világ egyik legeredményesebb kutyahámfejlesztő cége lett, mely közel 80 országba szállítja a kutyafelszereléseket, a kutyahám-eladások száma pedig lassan eléri a 10 milliót.

Bár cégről beszélünk, de valójában indokolt a többesszám: a márkatulajdonos JULIUS-K9 Zrt. és a gyártó-forgalmazó K9-Sport Kft. alkotják az anyavállalatot, melyek mellett két leányvállalat is alakult: Julius-K9 LLC. (USA), illetve a török JULIUS-K9 Pazarlama ve Ticaret LTD.ŞTİ. És hogy miért márkatulajdonos? Mert a JULIUS-K9® nagy gondot fordít a szabadalmi védetésekre, és – itt is hangsúlyos a többesszám – olyan márkák vannak a birtokában, melyekre sajnos a hamisítók is felfigyeltek, akik ellen egyre eredményesebben lép fel.

X