iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft.

Kapcsolat:

1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30/D.

 +36-1-281-3606

 +36-1-445-1391

 info@itrack.hu

 www.itrack.hu

Bemutatkozás:

Az iData Kft. – mely 100%-ban magyar tulajdonú – 2005 óta foglalkozik műholdas nyomkövető, útvonal nyilvántartó, járműkövető és lopásvédelmi rendszerek fejlesztésével, gyártásával, üzemeltetésével és értékesítésével. A nálunk dolgozó magasan kvalifikált mérnökök, azonban ennél régebben, több mint 15 éve ezzel a témával foglalkoznak.

Fejlesztőmérnökeink a legújabb igényekhez is alkalmazkodó, könnyen kezelhető, sokoldalúan felhasználható rendszert (rendszereket) dolgoztak ki. E rendszer és az Internet segítségével férnek hozzá a felhasználók valamennyi gépjárművük adataihoz.

Munkatársaink tudása, tapasztalata teszi lehetővé, hogy egyedi igényeket is magas szinten képesek vagyunk kielégíteni. Az általunk kínált rendszer segítségével javulhat vállalkozásának versenyképessége. Emellett tervezhetőbbé válnak költségei, mindezt alacsony beruházási és havi működési költség mellett.

Az iData Kft nagy előnye, hogy az iTrack GPS Nyomkövetés rendszere teljesenegyedi, saját fejlesztésű GPS nyomkövető rendszer. Több, mint tíz kimagasló szakértelmű mérnök-programozó dolgozik folyamatosan a nyomkövető rendszer fejlesztésén.

Saját gyártórészlegünkön magas minőségellenőrzéssel történik a GPS egységek és a precíziós üzemanyagszonda gyártása, szerelőink pedig profi és gyors munkát végezve végzik el a gépjárművekbe történő beszerelést a mi, vagy az Ön telephelyén, bárhol az országban.

Operátori hálózatunk minden felmerülő kérdésére válaszol és segít az esetlegesen felmerülő problémák szakszerű megoldásában.

Lopásvédelmi szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink részére 0-24 órás diszpécserkapcsolatot biztosítunk, gépjárműveik a legmagasabb fokú védelmet élvezhetik az iTrack GPS gépjárművédelmi funkciójának köszönhetően.

Európa több országában disztibútori hálózatunk gondoskodik a nemzetközi ügyfelek GPS-es nyomkövetéséről.

Több mint 1200 cég 18 ezer gépjárművében működik az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer, a napról-napra növekvő szám pedig a pontos, megbízható, fejlődő rendszer védjegye.

X