FEHÉRÉP Építőipari és Kereskedelmi Fővállalkozó Kft.

Kapcsolat:

8000 Székesfehérvár, Sziget utca 13.

 +36-22-503-505

 +36-22-340-332

 feherep@feherep.hu

 www.feherzrt.hu/feher-ep

Bemutatkozás:

A Fehérép Kft. 1999-ben alakult, magánszemélyek társulása révén. A Kft. a megalakulásakor ingatlan beruházással és klasszikus építőipari kivitelezéssel foglalkozott. 2000-től fővállalkozói tevékenységet, generál kivitelezést kezdett, melynek súlya hamar meghatározóvá vált.

A magánházas építkezések és társasházak tervezése, építése mellett rendszeresen eredményesen indulunk közbeszerzési és tenderpályázatokon. Közintézmények, azaz polgármesteri és foglalkoztatási hivatalok, vidékfejlesztési központok, bölcsődék, óvodák, iskolák, felsőoktatási intézmények minőségi megvalósításával szereztünk elismerést megrendelőinknél.

A magyar turizmust és vendéglátást fejlesztő beruházások aktív kivitelezőjeként öt csillagos szállodát, luxus apartmanokat, borházakat építettünk.

Visszatérő megrendelőink közé tartoznak a nagy áruházláncok és bevásárlóközpontok fejlesztői, beruházói, mint például a TESCO.

2001-óta homlokzatképzéssel és utólagos homlokzatszigeteléssel is foglalkozunk, amely napjainkban – köszönhetően a panelfelújítás programnak – tekintélyes hányadát teszi ki tevékenységünknek.

Alkalmazottaink létszáma jelenleg 46 fő, melyből 15 fő a műszaki irányítói csapat. Cégünk vezetői minden dolgozótól megkövetelik a folyamatos és kiváló minőségű munkát. Ahhoz, hogy a magas minőségi követelményeknek megrendelőink számára is hitelt érdemlően eleget tudjunk tenni, független minőségtanúsító által akkreditált minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszert vezettünk be (ISO 9001:2000 és 14001:2005 szabvány).

X