június, 2019

21jún(jún 21)15:0023(jún 23)15:00Testi-lelki feltöltődés Ráckevén

Több információ

Rendezvény részletei

Kedves Klubtársam!

Ahogy azt már többször beharangoztuk, az idei félévet szeretnénk egy különleges, a testi-lelki feltöltődést, kikapcsolódást, ugyanakkor az ismerkedést szolgáló kötetlen hétvégével zárni.

A rendezvény helyszínéül a ráckevei Hotel Termálkristályt**** választottuk, mely a fővárostól csupán 40 km-re a Kis-Duna partján exkluzív környezetben, barátságos légkörben és minőségi szolgáltatásokkal vár minket. A szálloda családias méretének köszönhetően az egész épület a rendelkezésünkre áll, továbbá gyerekekkel való érkezés esetén a kicsik, és akár a nagyobbak felhőtlen szórakozását a szállodával egybeépült élményfürdő garantálja (közönség számára nyitott).

Szponzorainknak, a Budapesti Értéktőzsdének és az Exim Banknak köszönhetően a hétvégén való részvételi díjjal csupán a szállásköltséget kell fizetned, az étkezéseket, az előadók és egyéb programpontok költségeit mi álljuk!

A teljes program részvételi díja tartalmazza a szállásköltséget, a péntek délutáni kávészünetet, a péntek és szombat esti vacsorát alkoholos és alkoholmentes italcsomagokkal, a szombati és vasárnapi reggelit, a szombati ebédet, a programokon való részvételt, a vasárnapi aquapark belépőt, valamint a szálloda díjmentesen kávét és teát is bekészít a szobákba.

PROGRAMTERVEZET
A pénteki program felsorolt előadásai fixek, a program csak tovább gazdagodhat 🙂 A szombati program és előadó(k) még tervezés, ill. felkérés alatt!

2019. JÚNIUS 21. (PÉNTEK)
15.00 Érkezés, szobák elfoglalása
15.30 Kávészünet aprósüteményekkel
16.00 Harmadik személy megjelenése a cég életében: Beszélgetés a Budapesti Értéktőzsdével valamint Tóth Józseffel (Széchenyi Tőkealapkezelő, tranzakciós igazgató) és Bátor Ferenccel (a DM-Ker Kft. tulajdonosa, ELITE Program résztvevője).
17.00 Szabadidő
18.00 Köszöntők, vacsora
20.00 Az egyensúly, mint a stabilitás és hatékonyság alapja – Pál Feri előadása
21.30 Klubos kötetlen beszélgetés

2019. JÚNIUS 22. (SZOMBAT)
  8.30 Reggeli
10.00 Hajózás a ráckevei Dunán
12.00 Ebéd
14.00 Klubos ki-mit tud? – játékos vetélkedő egymásról
18.00 Vacsora 
(a szombati programok, előadók még egyeztetés alatt!)

2019. JÚNIUS 23. (VASÁRNAP)
Szabad program, strandolás

A szállodában 20 db kétágyas és 5 db 4 ágyas lakosztály található, a szobák pótágyazhatóak. A regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk, s a részvételi díj befizetésével válnak érvényessé. A teljes programra (2 éj) való regisztrációk előnyt élveznek.

REGISZTRÁCIÓ

A részvételi díjakkal és egyéb kérdéseiddel kapcsolatban kérlek keresd főtitkárunkat, Vámossy-Koósa Annát!

Időpont

21 (Péntek) 15:00 - 23 (Vasárnap) 15:00

Location

Hotel Termálkristály****

Termál sétány 1.

X