október, 2013

16okt15:0018:00KULISSZATITKOK AZ UNIVERNÉL

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívom Önt a Magyarok a Piacon Klub soron következő, gazdasági kerekasztallal egybekötött “Kulisszatitkok” elnevezésű rendezvényére.

A rendezvény időpontja:
2013. október 16., szerda, 15 óra

A rendezvény helyszíne:
Univer Product Zrt. (6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 57.)

Meghívott vendégünk:

DR. HOMOLYA RÓBERT – a Miniszterelnökség Fejlesztési Irodáját vezető
helyettes államtitkár

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett tanulmányai befejeztét követően 2000 júniusától az Enczi és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje volt, majd 2004 októberétől a Homolya Ügyvédi Irodában kamatoztatta megszerzett tudását. Szakterületei közé tartozik a közbeszerzési jog, állami támogatások joga, társasági jog, pénzügyjog, sajtójog, államigazgatási jog, építési jog, szellemi alkotások joga.
2004 óta foglalkozik az EU által finanszírozott projektek végrehajtásával. Szakmai hozzáértésének elismeréseképpen 2010 júniusában a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség végrehajtási elnökhelyettesének nevezték ki, majd ugyanezen év októberében került a Közbeszerzések Tanácsának alelnöki pozíciójába. Jelenleg a Miniszterelnökség Fejlesztési Irodáját vezető helyettes államtitkár.

A hozzá tartozó Iroda feladatai között kiemelt prioritásként szerepel a világpolitika, a külpolitika és a világgazdaság legfontosabb aktuális kérdéseinek figyelemmel kísérése, valamint az aktív szerepvállalás a nemzetközi porondon a Magyarország számára stratégiai jelentőségű célok megvalósításában.

A rendezvény házigazdája:
Molitórisz Károly
Univer-Product Zrt., vezérigazgató

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a magyarokapiaconklub@mapi.hu e-mail címen legkésőbb 2013. október 11-ig.

A tagság – vállalkozásonként 1 fő – számára a rendezvény díjmentes.

A rendezvényre legfeljebb 12 fő jelentkezését tudjuk elfogadni a terem korlátozott befogadóképessége miatt.

A regisztráció jelentkezési sorrendben történik, érvényességét pedig a Magyarok a Piacon Klub hivatalos címéről érkező visszaigazolás erősíti meg.

Magyarok a Piacon Klub
Essősy Zsombor
elnök

06-20-280-26-50
magyarokapiaconklub@mapi.hu

Időpont

(Szerda) 15:00 - 18:00

Location

Univer Product Zrt.

X