május, 2017

18máj14:0018:00KULISSZATITKOK A SIMON MŰANYAGFELDOLGOZÓNÁL - FÓKUSZBAN A CÉGÁTADÁS

Több információ

Rendezvény részletei

Időpont:

2017. május 18. (csütörtök) 14:00
Regisztráció: 13:30-tól

 

Helyszín:

Simon Műanyagfeldolgozó
Kőszárhegy, Kandó Kálmán utca 2.
(Google Maps vagy Waze navigációba a cél megtalálásához írt név: “Simon Műanyagfeldolgozó”)

 

Az elmúlt évtizedekben komoly vállalkozói, sokszor egyben családi birodalmak épültek. Eljött az idő, amikor a múlt eredményeit felhasználva érdemes elgondolkodni a jövőről. Mi lehet a megoldás, és hogyan kezelhető egy racionálisnak tűnő döntés a családi kötelékek rendszerében, vagy azon túl? – erről beszélgetünk májusi klubunkon.

 

A biztos megoldáshoz nincs aranykulcsunk, viszont ismerünk egy tehetséges társaságot, akinek a tagjai fontos kérdéseket tudnak feltenni és jó meglátásaik vannak. Ezúttal nincs képzési szakember vagy tudományos előadó, ugyanakkor főszerepet vállal minden egyes résztvevő!

 

Figyelem, a beszélgetés igény szerint vacsorával folytatható a szomszédos Székesfehérváron. Kérlek, az érdeklődésed jelezd a regisztrációs lapon, a szervezésről már gondoskodunk!

 


  

AKIK BIZTOSAN VELÜNK LESZNEK

 

SIMON ISTVÁN
A SIMON MŰANYAGFELDOLGOZÓ ALAPÍTÓJA

 

Az alapító a családias hangulatot a mai napig nagyra becsüli azzal együtt, hogy vállalkozása mind méretben, mind eredményekben nagyvállalati babérokra tör.

A minőségi gyártás és felelős vezetés ars poeticaja joggal emeli a kiváló magyar vállalkozások közé a SIMON-birodalmat.

Simon István már az átadáson dolgozik gyermekeivel, akik immáron oszlopos tagjai a vállalatnak.

 

SIMON PÉTER
A SIMON MŰANYAGFELDOLGOZÓ GYÁRIGAZGATÓJA

 

A cég második generációs képviselője multinacionális környezetből érkezett a családi vállalkozásba. A kérdéseket sorjázó menedzsmenthelyzet megoldásaként a kezdeti távolmaradást házon belüli tettrekészség váltotta fel.

A gyárigazgató professzionális, eredményorientált módszerekkel vesz részt a vállalat irányításában. Elmondása szerint a gyártásban vannak szabályok, amelyekből nem lehet engedni.

Péter és édesapja őszintén beszélnek arról, a véleményük olykor különbözik a cégvezetést érintő kérdésekben, azonban ez nem befolyásolja a vállalat töretlen fejlődését.

 

JÜLLICH ANIKÓ
A JÜLLICH GLAS HOLDING ZRT. ALELNÖKE

 

Az igazgatóság második embereként vesz részt az üvegipar egyik középkelet-európai fellegvárának tekinthető cégcsoport irányításában.

A Simon-üzemhez hasonlóan a Jüllich-gyártósoron sem lehet végigmenni Anikóval elismerő biccentések nélkül. Az alelnök névről ismeri a kollégákat és a szakmai folyamatokat egyaránt, ahogy lelkesedéssel vállal szerepet a közösségi munkában is, legyen szó a pályaválasztást segítő interaktív nyílt napról, vagy a helyi vállalkozói kultúra fejlesztéséről.

 

FARKAS JÓZSEF
A SANATMETAL KFT. ÜGYVEZETŐ-TULAJDONOSA

 

“Eltávolodni az asztalomtól és új ötletekkel visszatérni” – cseng az energiától duzzadó mondat József szájából. Ez a filozófia bizonyára hozzátett ahhoz, hogy a Sanatmetálból világszerte jegyzett vállalat váljon az orvosi implantátumok piacán.

Habár gyermekei már a cégnél tesznek a közös jövőért, nehéz elképzelni a munkától távolodni a folyton tevékeny, jó kedélyű, tájékozott és életvidám cégvezetőt, akinek mindig akad egy új ötlete.

 


 

A rendezvény várható befejezése 18:00.
A program- és időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Jelentkezési határidő: 2017. május 12.

 

REGISZTRÁLOK >>>

 

Szeretettel várunk a programon!

 

Üdvözlettel,

Lévai Annamária
főtitkár

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zártkörűek, résztvevői kizárólag a Magyarok a Piacon Klub tagjai és
a Klub vezetősége által meghívott vendégek.

Időpont

(Csütörtök) 14:00 - 18:00

Location

Simon Műanyagfeldolgozó

X