október, 2017

26okt14:0018:00KULISSZATITKOK A KISS CÉGCSOPORTNÁL

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ

 

KULISSZATITKOK A KISS CÉGCSOPORTNÁL
KULCSEMBEREIM A NYEREGBEN?!

című klubdélutánra

 


 

Időpont:
2017. október 26. (csütörtök) 14:00
Regisztráció: 13:40-től

 

Helyszín:
Kiss Cégcsoport
3792 Sajóbábony, Gyártelep

 


 

Megfelelő embert a megfelelő munkakörbe. Ennyire egyszerű lenne?
Motivált, proaktív vezetők alkalmazásával “hegyeket lehet megmozgatni”, nemde?
Ahogy minden ember különböző, úgy a kérdés is összetett.

 

A korábbi sikeres tapasztalatmegosztó klubok apropóján ezúttal a cég (TOP) menedzsereivel való együttműködést állítjuk a beszélgetés középpontjába. Többek között érintjük, hogy milyen feltételek mentén zajlik a közös munka, milyen a motivációs, jutalmazási rendszer, milyenek az együttműködés keretei és a hierarchia, milyen típusú az elszámolás, ellenőrzés, vagy egyáltalán mit lehet tenni, ha az egyébként szép eredményeket hozó kolléga hibázik?

 

Egy interaktív beszélgetésre invitálunk azzal a céllal, hogy hasznos tapasztalatokat gyűjts, legyen szó akár a bevált módszerek, akár az elkerülendő technikák megismeréséről!

 


 

AKIK BIZTOSAN VELÜNK LESZNEK

3 különböző életút, 3 eltérő cégpolitika, sok hasonlóság és még több csatlakozó!

 

KISS LÁSZLÓ
A KISS CÉGCSOPORT TULAJDONOSA ÉS A KLUBDÉLUTÁN HÁZIGAZDÁJA

 

A házigazda Kiss László tehetségéről tanúskodik az, hogy a közel 30 éve indított néhány fős cég mára Borsod-Abaúj-Zemplén megyében meghatározó, országos szinten is jegyzett cégcsoport, ahol sok száz főtt foglalkoztatnak, valamint újabb és újabb fejlesztéseiknek köszönhetően a bevételeiket is stabilan növelik.

László jól működő vezetői gárdát hozott lendületbe, ráadásul a felgyorsult és lehetőségekkel teli világban is alacsonyan tudja tartani a fluktuációt. A jövő egyik komoly kihívása, hogyan tud majd összecsiszolódni a vállalatvezetésre jelentkező másodgeneráció és az ütőképes menedzsment.

 

CZIGLER CSABA
A RÁBALUX ZRT. TULAJDONOSA

 

A lámpabirodalmat felépítő, külföldi értékesítésekben is sikeres cég tulajdonosa néhány éve visszavonult a cégvezetéstől és menedzsereire bízta a stafétát. Felnőtt “gyermeket” nehéz magára hagyni, arról nem is beszélve, honnan tudjuk biztosan, mikor ért véget a nevelési ciklus.

A háttérbe vonult tulajdonos most új kihívásokat keres, miközben éles szemmel figyeli, mire képesek megbízott vezetői. A tapasztalatairól októberi klubunkon beszél majd.

 

ÁCS BALÁZS
A MASTERPLAST CSOPORT ALAPÍTÓ TULAJDONOSA

 

A szigetelési megoldásokban magát üzleti szolgáltató partnerként definiáló cég látott hideget, meleget 20 éves történelme során, ezzel együtt a válságos időszakot kezelve jelenleg szárnyal a siker útján. A külhoni piacokon leányvállalatokkal és disztribútorokkal is büszkélkedő vállalat hazai viszonylatban úttörőnek számít a tőzsdére lépésével.

Az idén új időszámítás kezdődött a Masterplastnál a vállalat élére állított vezérigazgató alkalmazásával. A szerepek átrendeződéséhez idő kell, a kezdeti periódusról kérdezzük hamarosan Balázst.

 


 

A rendezvény várható befejezése 18:00.

A program- és időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Jelentkezési határidő: 2017. október 20.

 

REGISZTRÁLOK >>>

Szeretettel várunk a programon!

 

Üdvözlettel,

Szabó-Lévai Annamária
főtitkár

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zártkörűek, a részvétel kizárólag a tagok és az Elnökség által meghívott vendégek előtt nyitott.

Időpont

(Csütörtök) 14:00 - 18:00

Location

Kiss Cégcsoport

X