február, 2020

13feb14:4018:30Befektetési kitekintés a HOLD Alapkezelővel

Több információ

Rendezvény részletei

Februárban ismét lehetőségünk lesz arra, hogy kizárólagos szervezetként betekintést nyerjünk Klubtársunk, a HOLD Alapkezelő Zrt. „OUTLOOK” című belső felhasználású szakmai anyagába.

A rendezvényen egy visszatekintés után – a tavalyihoz hasonlóan – Somogyi Botond narrációja mellett áttekintjük és megbeszéljük az alapkezelő előrejelzéseit. A szakmai anyag, kb. száz, diagramokkal, szövegekkel telített oldalon mutatja be elsősorban a befektetési vezető, Móricz Dániel konkrét véleményét a pénzügyi piacok szinte minden szegmenséről (részvény-, kötvény- deviza-, nyersanyagpiacok, makro, stb.)
 
A zártkörű rendezvény célja egy tartalmas szakmai beszélgetés a résztvevő klubtagok aktív közreműködésével.

A rendezvényre elsősorban cégtulajdonos és cégvezető Klubtársainkat várjuk; akiket részletesen és mélyen érdekel a pénzügyi piacok, befektetések témaköre.

Egyúttal szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a jelentős energiabefektetéssel összeállított szakmai anyagban hangsúlyozottan véleményekről van szó, ami azok számára lehet érdekes és hasznos, akik közelről követik a pénz- és tőkepiaci folyamatokat. A rendezvényen lehet jegyzetelni, de tisztelettel kérjük a résztvevő tagtársakat, hogy tartsák tiszteletben az alapkezelő szerzői jogait.

A PROGRAM RÉSZLETEI

IDŐPONT
2019. február 13. (csütörtök)

HELYSZÍN
Paulaner Sörház, MOM Park
1123 Budapest, Alkotás u. 53.

PROGRAM
14.40 – 15.00    Érkezés, regisztráció
15.00 – 17.30    Interaktív beszélgetés, konzultáció, Somogyi Botond moderálásával
17.30 – 18.00     Klubos kötetlen beszélgetés

Időpont

(Csütörtök) 14:40 - 18:30

X