EB HUNGARY INVEST Kft.

Kapcsolat:

1103 Budapest, Gyömrői út 76-80.

1479 Budapest, Pf. 9.

 +36-1-220-6149

 +36-1-220-6149

ebhinvest@ebhinvest.hu

 www.ebhinvest.hu

Bemutatkozás:

Építőipari cégünk egyre jelentősebb szerepet tölt be a hazai generálkivitelezési piacon. Az utóbbi években – piaci alapon – dinamikusan növekszünk mind árbevétel, mind dolgozói létszám tekintetében. Meggyőződésünk, hogy sikerünk titka minden teljesített projekt során ugyanaz: partnereink választását, bizalmát magas színvonalú és gyors munkavégzéssel szolgáljuk meg.

Minden megrendelőnk olyan szolgáltatásban részesül, ahol a kivitelezés problémamentesen, meglepően gondtalanul és gyorsan valósul meg. Folyamatos növekedésünk és ügyfeleink elégedettségének egyik meghatározó eleme, hogy minden projekt során magasan kvalifikált, tapasztalt szakember-gárdánkkal és megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Szolgáltatásaink felölelik intézmények és irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények, szállodák és lakóingatlanok, valamint műemlékek teljes körű generálkivitelezését, akár teljes projekt és kivitelezésmenedzsmentjét – de a mélyépítés szakterületein (park-, vasút- és útépítés) is komoly referenciákkal rendelkezünk.

Tevékenységünk megrendelőink számára – rugalmasságunknak megfelelően – nemcsak Magyarország egész területén, de határainkon túl is elérhető.

Kiemelt referenciáink – www.ebhinvest.hu

  • A Budai Várban található Hilton Budapest északi szárnyában 136 szoba felújítása 4 hónap alatt
  • Pesthidegkúton a Klebelsberg-kastély, valamint a Regéci és Rezi vár felújítása
  • A Városligeti Műjégpálya, a Hatvani Grassalkovich-kastély felújítása
  • Több társasház, lakópark kivitelezése (Marina-part 6. fázis, Helikopter lakópark)
X