Confector Mérnök Iroda Kft.

Kapcsolat:

1037 Budapest, Pomázi út 11.

 +36-1-275-89-63

 +36-1-397-57-66

 www.confector.hu

Bemutatkozás:

Közösségi szemléletünkből és munkamódszerünkből adódik az is, hogy gyakran bízzák meg a Confectort olyan bonyolultabb, a szokványostól eltérő feladatokkal, ahol a közös gondolkodásnak, együttműködésnek és kölcsönös bizalomnak különösen nagy szerepe van. Szinte mindig kulcsrakész generálkivitelezést végzünk és garanciát vállalunk az elvégzett munkáért. Ma már a különleges feladatokban nagy tapasztalattal rendelkező kivitelező vállalatként ismerik a Confectort az építőiparban. Munkánk színvonalát a ISO9001:2008 minőségirányítási rendszer valamint OHSAS 18001:2007 Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonságirányítási rendszer garantálja.

Stabilitás

Jó szakmai hírnevünk és kiegyensúlyozott anyagi helyzetünk együtt garantálja azt a stabilitást, ami a Confectort megbízhatóvá teszi a megrendelők szemében. A cég az elmúlt húsz évben mindvégig megőrizte fizetőképességét, miközben folyamatosan fejlődött, és ehhez sosem volt szüksége hitelfelvételre. A Confector saját alkalmazotti létszámmal, saját telephellyel, saját gépállománnyal rendelkezik; a megbízók számára mindig elérhető, akár garanciális munkákról, akár újabb feladatokról van szó.

Nemcsak visszatekintünk az elmúlt időszakra, hanem a következő húsz évről is szó esik. Úgy gondoljuk érdemes előre is néznünk, hiszen amit az elmúlt húsz évben elértünk, az a jövőről is szól; nem lezárunk egy korszakot, hanem éppen a jövőbeni fejlődésünket alapozzuk meg.

Vállalati szervezetünk fejlesztésével mára elértük, hogy a Confector képes egyszerre több építési projekt végigvitelére is. Jelenleg három építésvezetőségünk működik, de a jövőben – ahogy eddig tettük, a fokozatosság és a stabilitás szempontjainak figyelembe vételével – készen állunk ezek számát tovább növelni. Ugyancsak folyamatosan szélesítjük nyílászáró-viszonteladói hálózatunkat, kínálatunkat pedig kibővítjük a nyílászárók kiegészítő berendezéseivel. Egyre professzionálisabbá építési vállalkozásunk új cégközpontja szemlélteti mindazt, amit munkánkban fontosnak tartunk: az igényességben, a közösségi terek kialakításában, a környezetbarát megoldások bemutatásában.

X