Brilliance Kft.

Kapcsolat:

1211 Budapest, Szinesfém u. 23/1.

+36-1/425-2726

brilliance@brilliance.hu

www.brilliance.hu

Cégünket 1995-ben alapította egy testvérpár, ami mára igazi sikertörténetté vált. A Brilliance Kft. ipari és HACCP rendszerekhez nyújt hatékony zsíroldó és fertőtlenítő rendszereket, nagykonyhák, éttermek, intézmények, takarítócégek és egyéb ipari létesítmények számára. Sőt, mára megjelentünk népszerű termékeinkkel a lakossági piacon is, hiszen szuperkoncentrátumaink minősége és kiváló ár-érték aránya a magánszektor figyelmét is felkeltette.

A Brilliance Kft. közel két évtizede alatt minden évben fejlődtünk, még akkor is, amikor világválság volt. Úgy gondoljuk, hogy minden az embereken múlik, ezért nem fogadjuk el, hogy rajtunk kívülálló okok miatt ne tudnánk fenntartani a fejlődést.

Termékeinket használják takarító vállalatok, üzemek, gyártó hangárok, nagykonyhák. Itt elengedhetetlenek a hatékony tisztítószerek és fertőtlenítőszerek, hiszen a tisztaság alapfeltétel, emellett elég sok szabálynak kell megfelelni. A profi felhasználók onnan ismerik tisztítószereinket, hogy tömények, nem híg löttyök, gazdaságosak, hiszen minden tisztítószerünket a vásárlóink igényei szerint fejlesztjük.

X